
המצרכים :
לרוטב שרמולה:
אופן ההכנה:1ממליחים את הדג ומקמחים מכל הכיוונים. מניחים בצד, ובינתיים מחממים שמן לטיגון עמוק. 2הרוטב: מכניסים את כל מרכיבי הרוטב למכל המיקסר הידני וטוחנים עד לקבלת רוטב חלק. טועמים ומתקנים תיבול. 3כשהשמן חם (בערך 170 מעלות) מטגנים את הדג עד להזהבה אחידה. מוציאים לנייר סופג וממליחים מיד במלח דק. 4מסדרים על צלחת מאורכת את חתיכות הדג כך שירכיבו שוב את צורת הדג המקורי. 5מזלפים על הדג מהרוטב, ומגישים מיד. המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |