
המצרכים :לבצק הפסטה:
למלית:
לקרם הפלפלים:
אופן ההכנה:1מעבדים יחד את כל מרכיבי הבצק למעט הצ'ילי במעבד מזון, עד שמתקבל בצק. 2לשים קצרות ידנית, ומטמיעים בפנים את הצ'ילי (אמור להתקבל בצק מנוקד באדום). עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה. 3מכינים את המלית: מערבבים את כל המצרכים. אם המלית דלילה מדי מוסיפים עוד כפית של פירורי לחם. 4קולים את הפלפלים השונים בתנור עד להשחמה. לאחר שהם מתקררים מקלפים אותם וקוצצים. 5מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את השום ולאחר דקה את הפלפלים. מתבלים במלח ובפלפל שחור. 6לאחר התרככות הפלפלים מוסיפים את השמנת המתוקה ומביאים לרתיחה. מתקנים תיבול אם יש צורך. 7טוחנים את הרוטב בבלנדר ידני ומסננים. 8מרדדים את הבצק במכונת פסטה (תוך כדי קימוח מתמיד של הבצק). חותכים את עלי הפסטה לריבועים, מוסיפים כפית מהמילוי, מקפלים את הריבוע למשולש ויוצרים את צורת הטורטליני (ניתן ליצור גם רביולי במקום). 9מרתיחים מים עם מעט מלח ומבשלים את הטורטליני. לאחר שהם צפים מחכים 2 דקות ומוציאים מהמים. 10מוסיפים את הטורטליני המוכנים לרוטב ומערבבים היטב. מגישים עם פרמזן ועלה בזיליקום טרי. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |