
המצרכים :
לרוטב:
למילוי:
להגשה:
אופן ההכנה:1קולפים את החצילים המוארכים ופורסים לפרוסות בעובי כחצי ס"מ. מכינים מרינדה של שמן זית, מייפל, מלח ופלפל ומורחים את פרוסות החציל במרינדה. צולים בתנור 10 דקות מכל צד על 200 מעלות, ולבדוק מדי פעם שלא נשרפים. 2קולים את חציל הבלאדי כ-20 דקות בערך על אש גבוהה (עד שמתרכך). 3בסיר רחב מזהיבים את הבצל והג'ינג'ר עם חמאה וזרעי כוסברה, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות עד לריכוך הבצל. 4מוסיפים אל הסיר עגבניות שרי צהובות, שום, מלח, פלפל, סוכר וקארי מסאלה. מביאים לרתיחה קלה, מנמיכים את האש ומכסים. מבשלים עד שעגבניות השרי "נמסות" אל הרוטב, 45 דקות עד שעה, ומדי פעם לוחצים עליהן כדי לבדוק שהן רכות. בסיום הבישול מניחים לרוטב להתקרר מעט. 5בסיר נפרד מטגנים את העוף הטחון עם ג'ינג'ר, שום, מלח, פלפל ומעט קארי מסאלה, עד שמזהיב ומשנה את צבעו. 6מפרידים את בשר החציל הקלוי ומוסיפים למלית העוף הטחון יחד עם כוסברה קצוצה. 7טוחנים את הרוטב שהצטנן בבלנדר מוט או במעבד מזון למחית חלקה. מחזירים לסיר, מוסיפים חלב קוקוס, חילבה וצ'ילי, מבשלים עוד כמה דקות, טועמים ומתקנים תיבול. 8מניחים על כל פרוסת חציל כף ממלית העוף ומגלגלים. את הגלילות מניחים בסיר עם הרוטב, מפזרים קשיו מעל ואופים בחום גבוה כ-10 דקות. 9לפני ההגשה מפזרים כוסברה טרייה קצוצה. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כפי שנמסרו על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |