אוכל
אוכל

מדיאס - סירות קישואים ממולאות בשר בקר

קישואים ממולאים מתובלים בדיוק, ברוטב חרפרף עם תרד. ללקק את הצלחת

|מאסטר שף| פורסם12:43
מדיאס – סירות קישואים ממולאות (תמונת AVI: mako)
Rating:4.8302reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 4 קישואים
  • 200 גרם בשר טחון
  • בצל מגורר
  • חופן פטרוזיליה, קצוצה
  • חצי כפית אגוז מוסקט טחון
  • קינמון
  • כמון
  • מלח ופלפל
  • ביצה טרופה
  • פירורי לחם
  • שמן לטיגון
  • 5 שיני שום, פרוסות
  • 500 גרם תרד, קצוץ
  • פלפל שאטה אדום טרי, חתוך לריבועים
  • 1/2 לימון קלוף, קצוץ
  • כוס מים רותחים
  • 1/2 כפית כורכום
  • כף סוכר

אופן ההכנה:

1שוטפים את הקישואים (ולא מקלפים). חוצים אותם לאורך ובעזרת כפית מוציאים את בשר הקישוא.

2מערבבים בשר טחון, בצל, פטרוזיליה קצוצה, אגוז מוסקט, כמון, קינמון, מלח ופלפל וממלאים בתערובת את הקישואים.

3מורחים את הקישואים הממולאים בביצה ומקמחים בפירורי לחם – ומטגנים אותם משני הצדדים.

4מכינים את הרוטב: מטגנים קלות את השום בסיר עם 2 כפות שמן. מוסיפים את התרד הקצוץ ומבשלים עד שהוא מתחיל להתרכך. מוסיפים את הפלפל והלימון. שופכים לסיר כוס מים רותחים ומוסיפים מלח, פלפל, חצי כפית כורכום וכף סוכר. מניחים את סירות הקישואים בתוך הרוטב ומבשלים חצי שעה.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il