
בצל ממולא בבורגול, דובדבנים ואפונהבצל ממולא הוא שיא העדינות, והוא יודע להחזיק בתוכו טעמים ולהוסיף להם מתיקות![]() צילום: נתנאל ישראל |
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1חורצים את הבצל לאורך ומרתיחים אותו בסיר עם מים. 2משרים בורגול במים חמים עד שהוא רך, כ-10 דקות. 3מטגנים את הבצל הקצוץ עד הזהבה ומניחים שיצטנן. 4מסננים את הבורגול, מוסיפים את כל שאר המרכיבים ואת הבצל המטוגן ומערבבים היטב. 5מפרקים את הבצל שבושל במים, ממלאים את העלים ומסדרים בסיר. 6מערבבים סילאן, מים ורסק עגבניות, ויוצקים בעזרת כפית על הבצלים הממולאים. מטפטפים מעט שמן זית ומכניסים לתנור ל-15 דקות. בזמן האפייה משקים את הבצלים ברוטב ומסיימים אפייה כשהבצל שחום. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |