אוכל
אוכל

בצל ממולא בבורגול, דובדבנים ואפונה

בצל ממולא הוא שיא העדינות, והוא יודע להחזיק בתוכו טעמים ולהוסיף להם מתיקות

|מאסטר שף| פורסם23:11
בצל ממולא - חיים כהן (צילום: נתנאל ישראל)
צילום: נתנאל ישראל
Rating:4.992reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1 בצל למילוי
  • 1 בצל קצוץ
  • כוס בורגול
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • צרור כוסברה קצוצה
  • 5 גבעולי נענע
  • כף סילאן
  • חצי פלפל חריף
  • 4 שיני שום
  • חופן דובדבנים קצוצים
  • חצי כוס אפונה משומרת

לרוטב:

  • 2 כפות סילאן
  • חצי קופסת רסק עגבניות
  • חצי כוס מים

אופן ההכנה:

1חורצים את הבצל לאורך ומרתיחים אותו בסיר עם מים.

2משרים בורגול במים חמים עד שהוא רך, כ-10 דקות.

3מטגנים את הבצל הקצוץ עד הזהבה ומניחים שיצטנן.

4מסננים את הבורגול, מוסיפים את כל שאר המרכיבים ואת הבצל המטוגן ומערבבים היטב.

5מפרקים את הבצל שבושל במים, ממלאים את העלים ומסדרים בסיר.

6מערבבים סילאן, מים ורסק עגבניות, ויוצקים בעזרת כפית על הבצלים הממולאים. מטפטפים מעט שמן זית ומכניסים לתנור ל-15 דקות. בזמן האפייה משקים את הבצלים ברוטב ומסיימים אפייה כשהבצל שחום.

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

תגיות:מאסטר שף
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il