
המצרכים :
אופן ההכנה:1מורחים את הדלעת והדלורית בשמן זית וצולים בתנור על 220 מעלות 30 דקות. 2על מחבת רחבה מחממים חמאה ושמן זית עד להמסה מלאה של החמאה. 3מוסיפים בצל ושום קצוצים ומטגנים על אש גבוהה 2 דקות. מוסיפים את האורז ומטגנים עוד דקה. שופכים כוס יין לבן ונותנים לאלכוהול להתאדות לחלוטין. מתבלים בתימין, מלח ופלפל. 4מנמיכים את האש ומוסיפים בכל פעם מצקת אחת מהציר ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שכל הנוזלים נספגים. 5מוסיפים עוד מצקת וככה חוזר חלילה עד שהאורז אל דנטה וקרמי. 6מוציאים מהתנור את הירקות הכתומים. חצי מהכמות חותכים לקוביות וחצי וחצי מכניסים למעבד מזון עם כף חמאה, חופן פרמזן מגורד וכף ציר. טוחנים לקרם ומוסיפים למחבת. מוסיפים את הקוביות ואת שאר הפרמזן והחמאה ומערבבים. 7מוסיפים פטרוזיליה ומכבים את האש. מגישים מיד עם פרמזן מגורד מעל. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כפי שנמסרו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |