
המצרכים (4 מנות):לפיתה:
לקציצות:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות על מצב טורבו. 2פורסים את החציל והזוקיני וצולים בתנור. מוציאים את פרוסות הזוקיני מהתנור אחרי 5 דקות ומשאירים את החציל ל-10 דקות צלייה נוספות (15 דקות בסך הכל). 3מרתיחים סיר גדול עם מים. פורסים את תפוחי האדמה ומבשלים עד שהם מתרככים. מסננים, מעבירים לתבנית תנור, מתבלים במלח, פלפל שחור ומעט שמן ומעבירים לתנור לכמה דקות, עד שהם משחימים. >> לכל מתכוני הפרק של "מאסטר שף" 4מכינים את הקציצות: קוצצים דק בצל, פטרוזיליה ופלפל צ'ילי ומערבבים עם התבלינים. 5מערבבים בקערה קטנה את קמח החומוס והקמח התופח ומוסיפים מעט מים ליצירת בלילה דלילה. שופכים לתערובת הירקות ומערבבים היטב. 6מחממים שמן לטיגון עמוק. כשהשמן חם יוצרים קציצות ומטגנים עד שהן משחימות. משאירים את סיר השמן על האש. 7פורסים את הסלק לפרוסות דקות ומטגנים בשמן העמוק עד שהוא משחים מעט. מוציאים לנייר סופג. 8מרכיבים את המנה: מורחים בפיתות טחינה, מסדרים את כל המרכיבים ומגישים. כל המתכונים מובאים כפי שנשלחו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |