אוכל
אוכל

מרק בשר

נזיד בקר מהביל, עשיר בכל טוב ומחמם כל לב

|מאסטר שף| פורסם20:23
נזיד בשר (תמונת AVI: mako)
Rating:4.5128reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 500 גרם בשר בקר למרק חתוך לפרוסות עבות
  • 3 בצלים: אחד חתוך לרבעים, אחד חתוך לקוביות קטנות ואחד מגורד
  • 3 גבעולים של בצל ירוק: אחד שלם ושניים חתוכים לעיגולים
  • פלפל אדום: ¼ פלפל בחתיכה ואת היתר בקוביות קטנות
  • פלפל ירוק חריף (לפי הטעם) חתוך לקוביות קטנות
  • 3 שיני שום
  • עלי כוסברה (לפי הטעם) חתוכים קטן
  • 15 עגבניות שרי מכל הצבעים חתוכים לרבעים
  • 2 עלי דפנה
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1לציר בשר: מטגנים בקצת שמן זית את רבעי הבצל ורבע הפלפל האדום, עם קצת פלפל חריף, שום, קצת כוסברה וכ-5 עגבניות שרי. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד לקבלת צבע. מוסיפים מים רותחים, שיכסו את הבשר ועוד קצת, ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים עד שהבשר כמעט רך.

2סיר נפרד מחממים קצת שמן זית ומטגנים ומבשלים את כל יתר הירקות על אש נמוכה מאוד לפחות חצי שעה (כדי שכל הירקות יתרככו ויתמזגו בטעמים של עצמם).

3כשהבשר מוכן, מוציאים מהסיר, חותכים לקוביות קטנות ומוסיפים לירקות המבושלים, מערבבים ומבשלים יחד כמה דקות.

4מסננים את ציר הבשר, ומוסיפים את הנוזלים ואת קוביות הבשר ומוסיפים לתבשיל הירקות. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים עד לריכוך של הבשר.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il