אוכל
אוכל

סלט חורפי

שילוב מרענן של בצל, אבוקדו, כוסברה וקולרבי

|מאסטר שף| פורסם17:10
המנה של רן (תמונת AVI: מאסטר שף)
תמונת AVI: מאסטר שף
Rating:4.453reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1/2 בצל סגול בינוני חתוך לפרוסות דקות.

  • 1/2 בצל לבן בינוני חתוך לפרוסות דקות.
  • 2 בצלים ירוקים כולל העלים חתוכים באלכסון באורך 2 ס"מ.
  • 1/2 אבוקדו חתוך לרצועות.
  • 1/4 צרור כוסברה מופרדת לעלים.
  • 1/2 צנון קטן חתוך לרצועות דקות.
  • 1/2 קולרבי חתוך לרצועות דקות.
  • 1/4 שומר חתוך לרצועות דקות.
  • מיץ מלימון אחד.
  • שמן זית.
  • מלח ופלפל.

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל הירקות והכוסברה, מוסיפים שמן זית, מלח ומעט פלפל שחור, מערבבים ומתקנים תיבול. 2. הסלט טעים אפילו יותר אם נותנים לו לנוח חצי שעה ומגישים על גבי לחם קלוי במחבת עם שמן זית ומעט שום.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il