אוכל
אוכל

מרק "חרירה" עם חזה אווז מעושן

המרק המרוקאי הקלאסי: בשרי, חם ומהביל - כאן עם תוספת משדרגת של חזה אווז מעושן

|מאסטר שף| פורסם14:34
מרק חרירה (תמונת AVI: mako)
Rating:4.861reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (8 מנות):

  • 2-3 עצמות בקר
  • בצל קצוץ
  • עגבנייה קטנה, מגוררת
  • ראש סלרי, קצוץ
  • צרור כוסברה
  • צרור פטרוזיליה
  • 2 כוסות חומוס מושרה
  • 2 כוסות עדשים ירוקות
  • 2 כוסות עדשים שחורות
  • מלח ופלפל
  • כמון
  • לימון

לציר:

  • 6 עצמות בקר
  • בצל
  • גזר
  • עלי סלרי
  • צרור כוסברה
  • צרור פטרוזיליה
  • עלי דפנה
  • פלפל אנגלי

להגשה:

  • 200 גרם חזה אווז מעושן

אופן ההכנה:

1מכינים ציר: מניחים בסיר בצל, גזר, סלרי, פטרוזיליה, כוסברה, עצמות הבקר, פלפל אנגלי ועלי דפנה. מכסים במים ומרתיחים. ממשיכים לבשל על אש בינונית-נמוכה במשך 40 דקות. מסננים בסיום הבישול.

2בסיר נפרד מטגנים 2-3 מהעצמות. מוסיפים בצל קצוץ, עגבנייה מגוררת, סלרי קצוץ, פטרוזיליה וכוסברה קצוצה. מטגנים עד להשחמת הבצל. מאדים על אש נמוכה.

3מוסיפים לסיר המרק (הריק) את כל הקטניות ומערבבים. מוסיפים מלח, פלפל, כמון וסחיטה של לימון ומוסיפם את הציר המסונן. מבשלים על אש בינונית כשעה.

4קוצצים את חזה האווז לקוביות, מקפיצים במחבת ומגישים עם המרק.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il