1מחממים בסיר את השמן ומטגנים את הבצלף הגזר, הסלרי, הקינמון, ההל, עלי הדפנה, האניס, הפלפל השחור והפלפל האנגלי עד שהירקות מתרככים מעט. מוסיפים את קוביות הבשר וצורבים אותן מכל הצדדים.
2מוסיפים לסיר מים רותחים עד לכיסוי הבשר ומבשלים עם מכסה כשעה ורבע בסיר רגיל או 40 דקות בסיר לחץ.
3מכינים את הפריקי: ממיסים בסיר את שומן הכבש יחד עם שמן הזית ומטגנים את הבצל והסלרי עד שהבצל מתרכך מעט. מוסיפים את הפריקי ומטגנים עוד כ-2 דקות . מוסיפים כוס וחצי ציר שבו התבשל הכבש, גרידת לימון, קינמון, בהרט ופלפל שחור ומערבבים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-15 דקות על אש קטנה. מסירים מהאש ומפזרים שקדים, צנוברים ופטרוזיליה מעל הפריקי המוכן
4מכינים את המרק: מערבבים יוגורט עזים, לבנה, קמח, שמן ומלח יחד. מוסיפים ציר ירקות או מים ומערבבים. מסננים את התערובת דרך מסננת דקה ומעבירים את הנוזל המסונן לסיר. מוסיפים שיני שום מעוכות ומבשלים תוך טריפה מתמדת עד לרתיחה. מוסיפים נענע יבשה, מערבבים ומכבים את האש.
5מגישים: "קוברים" את קוביות הכבש בתוך הפריקה ומפזרים מעל פטרוזיליה וגרידת לימון. את היוגורט מגישים ליד.