אוכל
אוכל

טבעת קורנפלקס במילוי קרם מסקרפונה ותאנים מקורמלות

קינוח עם בסיס פריך ומתוק של פצפוצי אורז וקורנפלקס, קרם קטיפתי של קוקוס וגבינת מסקרפונה ומעל הכל תאנים טריות מקורמלות

|מאסטר שף| פורסם15:55
קראנץ' סילאן עם תאנים מקורמלות (תמונת AVI: mako)
Rating:4.823reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 1 כוס פצפוצי אורז
  • 1 כוס קורנפלקס רגיל
  • 3 כפות סילאן
  • 50 גרם חמאה מומסת

לקרם:

  • מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • רבע כוס סוכר
  • 100 גרם קרם מסקרפונה
  • 4 כפות קוקוס קלוי
  • 3 כפות סילאן

לתאנים:

  • חמאה
  • 10 תאנים טריות, חתוכות לרבעים
  • רבע כוס סוכר
  • 2 כפות סילאן

אופן ההכנה:

1טבעת הקורנפלקס: טוחנים את הקורנפלקס ואת פצפוצי האורז עד לקבלת תערובת פירורית.

2ממיסים חמאה וסילאן, מוסיפים לתערובת הפירורים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

3מניחים את התערובת ברינג בינוני (אם אין – על תבנית עגולה), ואופים 7 דקות ב-180 מעלות.

4הקרם: מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר, עד לקבלת תערובת יציבה. מוסיפים קוקוס קלוי ומקפלים פנימה. מערבבים גבינת מסקרפונה עם סילאן ומקפלים לתוך הקרם.

5התאנים: ממיסים חמאה במחבת ומבשלים קלות את התאנים. מוסיפים סוכר וסילאן וממשיכים לבשל עד שהתאנים מתקרמלות.

6מניחים את טבעת הקורנפלקס בצלחת הגשה. מזלפים מעליה קרם, מעל הקרם מניחים את התאנים ומעליהן מזלפים שכבת קרם נוספת.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il