
המצרכים (3 מנות):
לסלט:
להגשה:
אופן ההכנה:1משרים את הבורגול בהרבה מים קרים 20 דקות או עד ריכוך. מסננים וסוחטים היטב. 2בקערה מערבבים את הטונה, הבורגול, הפלפלים החריפים, הבצל והשום. טוחנים מצרכים אלו 3 פעמים במטחנת בשר, לקבלת מרקם אחיד (אפשר לטחון גם בפולסים במעבד מזון). 3משטחים את התערובת בצלחות הגשה. מזלפים מעל שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. 4לסלט: מערבבים את כל המצרכים לסלט ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. 5להגשה: סוחטים את העגבניות מעל הצלחות עם הטונה והבורגול. מסדרים במרכז הצלחות את הסלט ומגישים. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שנמסרו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |