
המצרכים :לפסטה:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מכינים אתהפסטה. 2במחבת מטגנים את בצלי השאלוט. במקביל, משרים את פרוסות כבד האווז וחזה האווז ביין פורט ומכניסים לחצי שעה למקרר. 3במחבת מקרמלים ערמונים בחמאה ויין פורט. בסיר נפרד, מבשלים את הפטריות. 4מוציאים את כבד האווז וחזה האווז מהמקרר. שמים בצד את פרוסות הכבד והחזה שופכים את היין למחבת. מצמצמים. 5מוסיפים את הפטריות לבצלי השאלוט ואת הכל יחד לערמונים ומקפיצים. 6על מחבת לוהטת צורבים את כבד האווז דקה מכל צד. 7שופכים את הפסטה אל דנטה אל תוך תערובת הפטריות והערמונים ומקפיצים. מוסיפים את כבד האווז ואת רוטב היין המצומצם ומיצי כבד האווז שהופרשו בצריבה. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |