
המצרכים :לבצק:
לקרם:
לתאנים:
לקרם יוגורט:
אופן ההכנה:1מתחילים בבצק: שמים במעבד המזון את הקמח, האגוזים, אבקת הסוכר והחמאה ומעבדים עד לקבלת פירורים גסים. 2מוסיפים את הביצה ומעבדים עד שנוצר כדור בצק. 3עוטפים ומקררים שעה לפחות. 4ממשיכים עם הקרם: במיקסר עם וו גיטרה מרככים את החמאה. 5מוסיפים את הסוכר ומקציפים עד שנוצרת תערובת תפוחה ובהירה. 6מוסיפים בהדרגה את הפקאנים, ואחריהם את הביצה והווניל. 7לאחר שהביצה נטמעת בקרם מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים כמה שניות נוספות. 8מחממים תנור ל-150 מעלות. מרדדים את הבצק בתבנית, מחוררים בעזרת מזלג, ומכניסים לאפייה עיוורת עם משקולות פאי במשך 5 דקות. 9מורידים את משקולות הפאי ומחזירים לאפייה (לא מכוסה) לעוד 4 דקות. מניחים לצינון מלא. 10מרכיבים את הטארט: מורחים את הקרם על הבצק שהתקרר בשכבה אחידה. 11מסדרים את התאנים על הקרם ומברישים אותן בתערובת החמאה והסילאן. 12אופים במשך 40-35 דקות ב-160 מעלות. 13להגשה: מקציפים את השמנת והסוכר עד לקצף רך, מוסיפים את היוגורט ומקציפים עוד עד שהתערובת יציבה. אפשר לפזר גם אבקת סוכר ואגוזים קלויים במלח. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |