
המצרכים (12 מנות):לבצק:
למלית:
לטיגון והגשה:
אופן ההכנה:1בקערת המיקסר מניחים את כל חומרי הבצק ומערבלים עם וו הלישה עד לקבלת בצק אחיד, חלק וגמיש (כ-10 דקות). מעבירים למשטח העבודה ולשים מעט ידנית. 2עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים במקרר לחצי שעה-שעה. 3מניחים את הריקוטה במסננת צפופה מעל קערה לניקוז נוזלים למשך 20 דקות. מערבבים היטב את הריקוטה ואבקת הסוכר עד לקבלת קרם חלק. מקפלים פנימה את התוספות ומניחים במקרר להתייצבות. 4מוציאים את הבצק מהמקרר ומחלקים אותו ל-4 חלקים. מעבירים כל חלק במכונת פסטה עד לקבלת רצועה דקה וחלקה. 5קורצים עיגולים בקוטר 10 ס"מ, מברישים קצה אחד מהעיגול במעט חלבון ביצה, מגלגלים מעל גליל מתכת להכנת קנולי וסוגרים עם הבצק המרוח בחלבון. 6מטגנים בשמן עמוק בטמפרטורה של 150-160 מעלות כחצי דקה עד דקה, לקבלת גוון זהוב. מוציאים, משחררים את הקנולי אל משטח מרופד בנייר סופג ומניחים בצד לצינון מלא, עד שמתקרר לטמפרטורת החדר (כדי שהקנולי לא ימס את המילוי). 7ממלאים שקית זילוף בקרם הריקוטה ומזלפים אל תוך גלילי הבצק. מפזרים מעט אבקת סוכר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |