
המצרכים :
לתערובת בהרט אל כמונה:
להגשה:
אופן ההכנה:1טוחנים את כל מרכיבי הבהרט אל כמונה לתערובת גסה. 2הבשר: טוחנים במעבד מזון חזק את הבשר עם שומן כבש הקרים למרקם קרמי. מתבלים במלח. 3טוחנים יחד את הבורגול, התבלינים והירק. 4מכינים את הפראקה: מערבבים את הבשר ותערובת הבורגול ויוצרים כדורים אלפיטיים עם צורת האצבעות. מסדרים על הצלחת ומזלפים שמן זית (לחלופין, אפשר לטבול את הכדורים בשמן). 5מגישים עם בצל ירוק, צנוניות ועלי נענע. כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |