סופריטו בשר עגל ותפוחי אדמההשף אבי ביטון מכין סופריטו עם פטנט: מתחילים בטיגון תפוחי האדמה בשמן עמוק, שנותן להם פריכות ומוציא מהם טעם מיוחד. אחר כך מוסיפים אותם לסיר הבשר, לבישול ארוך![]() צילום: טופ ליין תקשורת, המרכיב העיקרי |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מתבלים את הבשר במלח ובפלפל. ההמלצה היא "ללוש" את נתחי הבשר בידיים, כדי שיספגו את טעמי המלח והפלפל. 2יוצקים את השמן לסיר רחב ועמוק, מחממים ומשחימים את קוביות הבשר כ-5 דקות מכל צד. 3יוצקים מים לסיר כך שיכסו את נתחי הבשר. לאחר שהנוזלים רתחו מנמיכים את הלהבה, מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה, מערבבים מעט, מכסים את הסיר ומבשלים כשעה וחצי. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |