אוכל
אוכל

סופריטו בשר עגל ותפוחי אדמה

השף אבי ביטון מכין סופריטו עם פטנט: מתחילים בטיגון תפוחי האדמה בשמן עמוק, שנותן להם פריכות ומוציא מהם טעם מיוחד. אחר כך מוסיפים אותם לסיר הבשר, לבישול ארוך

|המרכיב העיקרי| פורסם11:31
סופריטו תפוחי אדמה ועגל (צילום: טופ ליין תקשורת, המרכיב העיקרי)
צילום: טופ ליין תקשורת, המרכיב העיקרי
Rating:4.640reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהיותר משעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • קילו וחצי בשר שריר, חתוך לקוביות
  • מעט מלח גס
  • מעט פלפל שחור, גרוס
  • 8 כפות שמן קנולה
  • כוס מים קרים
  • 2 תפוחי אדמה אדומים, קלופים, חתוכים לקוביות ומטוגנים בשמן עמוק

אופן ההכנה:

1מתבלים את הבשר במלח ובפלפל. ההמלצה היא "ללוש" את נתחי הבשר בידיים, כדי שיספגו את טעמי המלח והפלפל.

2יוצקים את השמן לסיר רחב ועמוק, מחממים ומשחימים את קוביות הבשר כ-5 דקות מכל צד.

3יוצקים מים לסיר כך שיכסו את נתחי הבשר. לאחר שהנוזלים רתחו מנמיכים את הלהבה, מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה, מערבבים מעט, מכסים את הסיר ומבשלים כשעה וחצי.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il