אוכל
אוכל

חזה עוף בוויניגרט אסייתי

תראו איזה יופי: מתכון מהיר וקל שאפשר להכין מראש, עם חזה עוף בטעמים אסייתיים של סויה, מירין, ג'ינג'ר ושמן שומשום, שמגישים על מצע של נודלס

|המרכיב העיקרי| פורסם11:20
חזה עוף בויניגרט אסייתי (צילום: טופ ליין תקשורת, המרכיב העיקרי)
צילום: טופ ליין תקשורת, המרכיב העיקרי
Rating:54reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • פרפר חזה עוף, נקי משומן

למשרה

  • חצי כוס רוטב סויה
  • 2 ס"מ שורש ג'ינג'ר, מגורר
  • 1 כף שמן שומשום
  • 2 כפות מירין
  • מעט מלח
  • מעט כורכום
  • 2 כפות סילאן
  • מעט שמן קנולה

להגשה

  • קערת נודלס, מבושלים
  • בצל ירוק, קצוץ
  • מעט פלפל אדום, חריף, קצוץ
  • מעט עלי כוסברה

אופן ההכנה:

1מערבלים את חומרי המשרה בבלנדר מוט.

2משרים את חזה העוף בחלק מכמות המרינדה לילה שלם.

3פורשים נייר אפייה על תבנית, משמנים במעט בשמן קנולה, מניחים את חזה העוף ויוצקים מעליו מעט מנוזלי המשרה (שהעוף לא שרה בהם). אופים בחום של 250 מעלות במשך 12 דקות.

3בתום האפייה יוצקים כמה כפות נוספות של משרה על העוף, מצננים כמה דקות ופורסים לפרוסות דקות.

4להגשה: יוצקים את שארית נוזלי המשרה על נודלס, מוסיפים בצל ירוק ופלפל אדום ומניחים כמה פרוסות של חזה עוף צלוי מעל. מקשטים בעלי כוסברה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il