אוכל
אוכל

קבב רומני אמיתי

השף אבי ביטון מציע מתכון לקבב רומני אמיתי, שמנמן, ג'וסי ומלא טעם - עם הרבה הרבה שום, כי עם שום אין דבר כזה יותר מדי

|המרכיב העיקרי| פורסם13:38
קבב של אבי ביטון (צילום: טופ ליין תקשורת, המרכיב העיקרי)
צילום: טופ ליין תקשורת, המרכיב העיקרי
Rating:4.940reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 600 גרם בשר עגל, טחון
  • 400 גרם בשר הודו, טחון
  • 8 שיני שום, כתושות
  • 8 כפות מים
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח
  • חצי כף חרדל
  • חצי כפית סודה לשתייה (זה הסוד הרומני לקבב עסיסי)
  • מעט שמן קנולה, לטיגון

לרוטב

  • 4-5 שיני שום
  • מעט מים
  • מיץ מחצי לימון
  • מעט שמן קנולה

אופן ההכנה:

1מערבבים את מרכיבי הקבב לעיסה אחידה.

2צרים מהתערובת קציצות קבב ארוכות ושמנמנות. משמנים מחבת במעט שמן לטיגון וצולים את הקבב על להבה בינונית-גבוהה.

3מערבלים את חומרי הרוטב בבלנדר ויוצקים מעט על הקבב המוכן.

4מגישים עם חרדל ומלפפון כבוש.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il