קבב רומני אמיתיהשף אבי ביטון מציע מתכון לקבב רומני אמיתי, שמנמן, ג'וסי ומלא טעם - עם הרבה הרבה שום, כי עם שום אין דבר כזה יותר מדי![]() צילום: טופ ליין תקשורת, המרכיב העיקרי |
המצרכים :
לרוטב
אופן ההכנה:1מערבבים את מרכיבי הקבב לעיסה אחידה. 2צרים מהתערובת קציצות קבב ארוכות ושמנמנות. משמנים מחבת במעט שמן לטיגון וצולים את הקבב על להבה בינונית-גבוהה. 3מערבלים את חומרי הרוטב בבלנדר ויוצקים מעט על הקבב המוכן. 4מגישים עם חרדל ומלפפון כבוש. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |