קרם ריקוטה ודובדבנים עם טוויל פילוהשף אבי ביטון מציע מתכון לקינוח קליל, מהיר ופשוט שאורחים מתים עליו, מריקוטה, שמנת מתוקה, דובדבנים משומרים וטוויל פטנט שמכינים מבצק פילו מרוח בחמאה![]() צילום: טופ ליין תקשורת, המרכיב העיקרי |
המצרכים :
לתערובת הגבינה
אופן ההכנה:1ממיסים חמאה במחבת חמה. 2מברישים עלה פילו בחמאה המומסת ומפזרים סוכר. מקפלים את הפילו. מורחים שכבה נוספת של חמאה ומפזרים מעט סוכר. מכינים את הדף השני באותו אופן. 3מרפדים תבנית בנייר אפייה, מניחים את דפי הפילו בתבנית ואופים בחום של 220 מעלות כ-7 דקות, עד שהם משחימים. 4מכינים את תערובת הגבינה: מערבבים במיקסר גבינה וסוכר כדקה במהירות גבוהה. מוסיפים שמנת מתוקה, קינמון ומי ורדים ומקציפים 2-3 דקות. 5מניחים כף דובדבנים בכוס שקופה או בקערה. מוסיפים מעל 2 כפות קרם גבינה. ממשיכים כך עם שאר המנות. 6מוציאים את דפי הפילו האפויים ומצננים. לאחר שהתקררו, שוברים פיסות פילו בגדלים שונים, ומעטרים את כוסות הקינוח המוכן. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |