1מכינים את המילוי: קוצצים את התרד ומערבבים עם הגבינה. מתבלים במלח ובפלפל.
2לוקחים עלה פילו, מקפלים לשניים ומניחים במרכז כף מהמילוי. מקפלים את שאר הבצק מעל המלית. חוזרים על הפעולה עם שאר עלי הפילו.
3מחממים שמן זית במחבת, וצורבים את מעטפות הפילו להזהבה. הופכים, מניחים על הצד הזהוב של כל בורקס חלמון, ומכסים את המחבת. מטגנים את צידו השני של הבורקס במחבת מכוסה עוד דקה-שתיים.
4יוצקים טחינה ועגבניות מרוסקות על צלחת הגשה, מטפטפים מעט שמן זית, ממליחים ומפזרים פלפל חריף. מניחים את הבורקס המטוגנים במרכז הצלחת ומגישים.