אוכל
אוכל

סטייק כרוב עם קשקבל ויוגורט עזים

אם עוד לא יצא לכם לצלות כרוב בתנור, ככה, כמו שהוא, אתם לא יודעים פשטות מנצחת מהי. אבי ביטון משדרג את הבסיס הזה עם קשקבל ויוגורט עזים, ואנחנו הכי מתכננים לנסות את זה בבית

|המרכיב העיקרי| פורסם10:31
סטייק כרוב (צילום: Irina Rostokina, shutterstock)
צילום: Irina Rostokina, shutterstock
Rating:3.121reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (3 מנות):

  • כרוב אחד חתוך לרבעים
  • 5 ענפי טימין
  • 2 כוסות מים
  • כף סוכר
  • כפית מלח
  • פלפל שחור
  • 2 כפות חמאה

להגשה:

  • יוגורט עזים
  • קשקבל מגורד

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מערבבים את רבעי הכרוב עם כל שאר המרכיבים.

3עוטפים את רבעי הכרוב בנייר כסף, מניחים בתבנית אפיה עמוקה ואופים בתנור כשעה וחצי.

4מסירים את נייר הכסף וצולים עוד כ-10 דקות להשחמה.

5מגישים עם קשקבל ויוגורט עזים בצד

תגיות:כרוב
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il