פרוסות לשון עם קורנישונים וביצים קשותמנת בשר קצת אחרת ממה שאתם רגילים, שמכינים מראש ובקלות ומגישים בטמפרטורת החדררן שמואלי|תוצרת ישראל| פורסם30/04/1708:26 ![]() צילום: בני בכר, תוצרת ישראל |
המצרכים :
להגשה
אופן ההכנה:1יוצקים את שמן הזית לסיר רחב, מחממים ומשחימים את לשון הבקר מכל הצדדים. מוציאים את הלשון מהסיר ומניחים בצד. 2חותכים את הגזרים, שורש הסלרי והבצל לחתיכות גדולות ומשחימים קלות בסיר שבו טוגן הבשר. 3חותכים את העגבנייה לקוביות ומוסיפים לירקות שבסיר. מערבבים ומוסיפים יין אדום ועלי דפנה. מוסיפים את הלשון לסיר, מוסיפים נוזלים (מים או ציר עוף) עד כדי כיסוי ומבשלים עד שהלשון רכה. 4בסיום הבישול מקררים את לשון ומקלפים את השכבה החיצונית. פורסים את הלשון לפרוסות בעובי של כחצי ס"מ. 5לפני ההגשה: מטגנים קלות את פרוסות הלשון בשמן זית. הטיגון יוסיף ללשון פריכות. 6מסדרים את פרוסות הלשון על צלחת הגשה גדולה ומתבלים במלח ובפלפל. מפזרים מעל את הביצים הקשות המגוררות ומקשטים בקוביות קורנישונים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |