אוכל
אוכל

ריבת תות עם טוויסט

לשי-לי ליפא יש פטנט שהופך כל ריבה ביתית למעדן פירסט קלאס. מתכון לחיסכון שיעשה לכם שמח במטבח ובפה - בפחות מ-50 שקלים

|מתכון לחיסכון| פורסם14:02
Rating:4.537reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1 סלסילה (500 גרם) תותים, חצויים ונקיים
  • 2 כוסות (400 גרם) סוכר
  • רבע כוס (60 מ"ל) ליקר תפוזים

אופן ההכנה:

1מבשלים תותים, סוכר וליקר תפוזים בסיר בינוני על להבה נמוכה תוך כדי בחישה, עד הסוכר נמס.

2מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל כ-35-25 דקות. כדאי לבחוש את התערובת מדי פעם, ולהסיר את הקצף שנוצר.

3לאחר שהריבה מסמיכה מכבים את הלהבה, מצצנים ושומרים בצנצנת אטומה במקרר עד 6 חודשים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il