אגסים בייןאתם יודעים, מבחינתנו יש מתכונים שתמיד שווה להחזיר לאופנה, בטח אם מי שאחראית להם היא ש-לי ליפא: אגסים עסיסיים ושלמים מבושלים ביין אדום שהופכים לפינוק מושלם בסוף כל ארוחהשי-לי ליפא|מתכון לחיסכון| פורסם08/11/1713:32 ![]() צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים בסיר בינוני מעל להבה בינונית יין אדום, מיץ תפוזים, מים, סוכר, קליפת תפוז, מקל קינמון וציפורן תוך כדי בחישה, עד שהסוכר נמס. 2משכיבים את האגסים בתוך הנוזל ומביאים שוב לרתיחה. 3מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ-20-15 דקות עד שהאגסים רכים אך עדיין יציבים. מצננים היטב. שומרים את האגסים בתוך הנוזל במקרר עד 4 ימים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |