קראנץ שוקולד וקוקוס עם ריקוטהלכבוד שבועות, שי-לי ליפא אופה את השילוש הקדוש: שילוב מושלם של שוקולד מריר מעולה, גבינת ריקוטה נימוחה וקוקוס, עטופים בבצק שמרים שמכינים בקלילות. תאמינו לנו, זה הריח השאתם רוצים בבית כל יום, כל השנהשי-לי ליפא|מתכון לחיסכון| פורסם22/11/1707:00 ![]() צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון |
המצרכים :לבצק
למילוי
אופן ההכנה:1מכינים את הבצק: ממיסים שמרים וסוכר בחלב בקערת מיקסר עם וו לישה. משהים כ-10 דקות עד שהתערובת תוססת. 2מוסיפים את שאר המצרכים ולשים כ-10 דקות עד לקבלת בצק רך ודביק. מעבירים את הבצק לקערה משומנת. עוטפים את שולי הקערה בניילון נצמד ומתפיחים כשעה עד שהבצק מכפיל את נפחו. 3מכינים את המלית: ממיסים שוקולד במיקרוגל או על בן מארי. מוסיפים סוכר, ריקוטה וקוקוס ומערבבים לתערובת אחידה וחלקה. 4מחלקים את הבצק לשניים. מרדדים כל חלק לעלה מלבני בעובי כחצי ס"מ. מורחים מחצית מהמלית על כל עלה ומגלגלים לרולדה. חוצים כל רולדה לאורכה כך שמתקבלות 2 רצועות ארוכות. מניחים את שתי הרצועות אחת על השנייה בצורת איקס וקולעים לצמה. מעבירים את המאפים הקלועים לתבניות אינגליש קייק משומנות, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כ-45 דקות. שי-לי, ניילון נצמד|צילום: צילום מסך, מתכון לחיסכון5אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות כ-35 דקות, עד שהעוגות זהובות מאוד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |