תבשיל בשר וערמוניםתבשיל בשר רך ומלא טעם ברוטב ערמונים ויין אדום, מושלם לחורף ולסתיו. ההכנה פשוטה מאין כמוה - הבעיה היחידה היא לחכות שיהיה מוכןשי-לי ליפא|מתכון לחיסכון| פורסם27/09/1710:18 ![]() צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון |
המצרכים (5 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1מוציאים את הבשר מהמקרר כשעה לפני ההכנה. 2מתבלים את הבשר במלח ופלפל. 3מחממים סיר רחב על להבה גבוהה. מוסיפים שמן זית ואת הבשר ומטגנים 4-3 דקות מכל צד עד שהוא משחים יפה. מוציאים את הבשר לצלחת. 4יוצקים יין לסיר, מביאים לרתיחה ומקרצפים את תחתית הסיר בכף עץ כדי להוציא את שאריות הבשר אל היין. מבשלים על להבה בינונית כ-10 דקות עד שהיין מצטמצם לחצי מהכמות. 5מוסיפים מים, רסק עגבניות, שום, סוכר ואת הבשר המטוגן עם הנוזלים שניגרו ממנו. מתבלים במלח ופלפל, מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים כשעתיים וחצי עד שהבשר רך. 6מוסיפים ערמונים ומביאים שוב לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים עוד כ-30 דקות עד שהבשר רך מאוד. טועמים ומתקנים תיבול. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |