אוכל
אוכל

גרנולה מלוחה

מתכון של שי-לי ליפא לגרנולה מהסוג המלוח, שתשדרג כל סלט שאתם יכולים להעלות על דעתכם. כל מה שצריך זה לקלות כמה מרכיבים על מחבת חמה - ואתם שם

|מתכון לחיסכון| פורסם07:33
גרנולה מלוחה (צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון)
צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון
Rating:4.418reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כוס שיבולת שועל שלמה
  • רבע כוס שקדים מולבנים פרוסים דק
  • רבע כוס גרעיני חמנייה
  • רבע כוס גרעיני דלעת
  • 2 כפות שומשום
  • 1 כף גדושה תבלין זעתר
  • חצי כפית מלח

אופן ההכנה:

1מחממים מחבת טפלון גדולה על להבה בינונית. מוסיפים את כל החומרים וקולים 4-3 דקות תוך כדי בחישה מתמדת, עד להזהבה.

2מסירים מהלהבה ומצננים היטב.

3שומרים בצנצנת אטומה מחוץ למקרר עד שבועיים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il