גרנולה מלוחהמתכון של שי-לי ליפא לגרנולה מהסוג המלוח, שתשדרג כל סלט שאתם יכולים להעלות על דעתכם. כל מה שצריך זה לקלות כמה מרכיבים על מחבת חמה - ואתם שםשי-לי ליפא|מתכון לחיסכון| פורסם19/11/1707:33 ![]() צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים מחבת טפלון גדולה על להבה בינונית. מוסיפים את כל החומרים וקולים 4-3 דקות תוך כדי בחישה מתמדת, עד להזהבה. 2מסירים מהלהבה ומצננים היטב. 3שומרים בצנצנת אטומה מחוץ למקרר עד שבועיים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |