סלמון ברכז רימונים, שום וג'ינג'רמתכון של שי-לי ליפא לסלמון בתנור שמכינים ב-5 דקות, עם רוטב פשוט של שלושה מרכיבים בסך הכל. איך תדעו מתי להוציא אותו מהתנור? יש תשובה גם לזהשי-לי ליפא|מתכון לחיסכון| פורסם31/10/1709:26 ![]() צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון |
המצרכים (8 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1מוציאים את הסלמון מהמקרר כשעה לפני ההכנה. 2מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 3מניחים את הדג בתבנית כשהעור כלפי מטה. 4מערבבים בקערית את חומרי הרוטב. מושחים את הדג בתערובת ומתבלים במלח ובפלפל. 5אופים בתנור החם כ-25 דקות עד שהסלמון זהוב ומוכן. נזהרים לא לייבש. >> הנה עוד מתכון מצוין לסלמון בתנור טיפ:איך יודעים שהסלמון מוכן? פורסים חתיכה קטנה מהדג ובודקים אם הוא בצבע ורוד אטום. אם במרכז הוא עדיין ורוד שקוף, מחזירים לעוד כ-5 דקות אפייה, אך נמנעים מאפיית יתר כדי שהדג לא יתייבש. תגיות:סלמון ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |