אוכל
אוכל

חמוצים מהירים

פורסים מלפפונים, גזרים וסלרי, מכינים משרה - ואחרי 3 שעות יש לכם צנצנת חמוצים לתפארת

|מתכון לחיסכון| פורסם12:23
Rating:4.2157reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 2 כוסות מים
  • 1 כוס חומץ טבעי 5%
  • חצי כוס סוכר
  • 1 כף מלח

לירקות

  • 2 גזרים בינוניים, חתוכים לעיגולים בעובי חצי ס"מ
  • 2 מלפפונים בינוניים, חתוכים לעיגולים בעובי חצי ס"מ
  • 2 גבעולי סלרי, חתוכים לחתיכות בעובי חצי ס"מ

אופן ההכנה:

1יוצקים מים וחומץ לסיר קטן, מוסיפים סוכר ומלח ומערבבים. מחממים על להבה בינונית עד שהסוכר והמלח נמסים. מביאים לרתיחה ומכבים את הלהבה.

2מסדרים את הירקות החתוכים בצנצנת. יוצקים את תערובת החומץ הרותחת על הירקות עד לכיסוי מושלם. סוגרים היטב וממתינים 3 שעות.

*החמוצים יישמרו במקרר כחודש.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il