תירס מקסיקני מתובל ועסיסיבמדינות קאריביות, אי שם בין מקסיקו לפנמה, התירס מככב כמעט בכל צלחת, אבל הוא הכי זורח כשהוא מגיע לבד ומקבל את כל הכבוד שמגיע לו. אז הנה, אנחנו עושים לו כבוד גם כאן אצלנו עם מתכון סופר קיצי ושמחשי-לי ליפא|מתכון לחיסכון| פורסם12/07/1708:34 ![]() צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון |
המצרכים :
לרוטב
לציפוי
אופן ההכנה:1מבשלים את קלחי תירס כ-10 דקות. מכבים את הלהבה ומשאירים את הקלחים במים החמים לפחות עוד כשעה. 2מערבבים בקערה יוגורט ומיונז ומתבלים במלח ובפלפל. 3מוציאים את התירס מהמים ומייבשים אותם היטב. 4מחממים מחבת פסים על להבה גבוהה (אפשר להשתמש גם בתנור על מצב גריל). 5מברישים את קלחי התירס ברוטב וצולים כמה דקות מכל צד עד לקבלת פסי חריכה. מוציאים מן המחבת או מן הגריל ומברישים את התירס ברוטב פעם נוספת. 6מפזרים על התירס גבינה מגוררת ושבבי צ'ילי ומגישים. * מומלץ להגיש עם רבעי ליים או לימון. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |