פסוליה - תבשיל בשר ושעועיתמתכננים להישאר בבית בשעות הקרובות? בואו תנצלו את הזמן שלכם למשהו טוב, אבל באמת: סיר מנחם של תבשיל בשר רך ושעועית ירוקה, שמצריך כמה דקות עבודה וכמה שעות של בישול. רק אל תשכחו להכין אורז לבן, שיהיה לידשי-לי ליפא|מתכון לחיסכון| פורסם15/10/1707:00 ![]() צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון |
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1מוציאים את הבשר מהמקרר כשעה לפני ההכנה. 2מתבלים את הבשר במלח ופלפל. 3מחממים סיר גדול על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית ואת הבשר ומטגנים כ-4-3 דקות מכל צד עד שהבשר שחום. מוציאים את הבשר לצלחת. 4מכינים את הרוטב: מוסיפים בצל לסיר ומטגנים כ-5 דקות תוך בחישה מדי פעם עד שהבצל זהוב. 5מוסיפים עגבניות מרוסקות, מים וסוכר, מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל ומערבבים. 6מבשלים את הבשר והשעועית ברוטב: מחזירים לסיר את הבשר המטוגן והנוזלים שניגרו ממנו ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים שעתיים. 7מוסיפים שעועית ומביאים שוב לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים עוד כ-50-40 דקות עד שהבשר רך מאוד. 8טועמים, מתקנים תיבול ומגישים עם אורז. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |