בשר מוקפץ עם פלפלים ובצלהמוקפץ המושלם למורעבים חסרי סבלנות: רצועות בקר, פלפלים ובצל ברוטב סויה וצ'ילי - רבע שעה ויש לכם ארוחהשי-לי ליפא|מתכון לחיסכון| פורסם09/10/1715:41 ![]() צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון |
המצרכים (3 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים ווק או מחבת גדולה על להבה גבוהה. מוסיפים 2 כפות שמן ואת הבשר ומקפיצים 3-2 דקות עד שהבשר צרוב יפה. מעבירים את הבשר לקערה. 2מוסיפים לווק כף שמן, בצל, פלפלים, רוטב צ'ילי ורוטב סויה ומקפיצים 4-3 דקות עד להזהבה קלה. מחזירים את הבשר לווק, מתבלים במלח ופלפל ומקפיצים דקה נוספת למיזוג טעמים. טועמים ומתקנים תיבול. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |