אוכל
אוכל

בשר מוקפץ עם פלפלים ובצל

המוקפץ המושלם למורעבים חסרי סבלנות: רצועות בקר, פלפלים ובצל ברוטב סויה וצ'ילי - רבע שעה ויש לכם ארוחה

|מתכון לחיסכון| פורסם15:41
בשר מוקפץ עם פלפלים ובצל (צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון)
צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון
Rating:4.450reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (3 מנות):

  • 3 כפות שמן חמניות או תירס
  • חצי ק"ג בשר אנטריקוט, חתוך לנתחונים בעובי 2 ס"מ
  • 1 בצל בינוני, חתוך לרבעים ומופרד לעלים
  • 3 פלפלים, חתוכים לרצועות בעובי 1 ס"מ
  • 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 2 כפות רוטב סויה
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1מחממים ווק או מחבת גדולה על להבה גבוהה. מוסיפים 2 כפות שמן ואת הבשר ומקפיצים 3-2 דקות עד שהבשר צרוב יפה. מעבירים את הבשר לקערה.

2מוסיפים לווק כף שמן, בצל, פלפלים, רוטב צ'ילי ורוטב סויה ומקפיצים 4-3 דקות עד להזהבה קלה. מחזירים את הבשר לווק, מתבלים במלח ופלפל ומקפיצים דקה נוספת למיזוג טעמים. טועמים ומתקנים תיבול.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il