מאפינס בטטה, גבינה וצ'ילי נימוחים5 דקות עבודה והמאפינס המשגעים האלה נכנסים לתנור. וכשהם יוצאים ממנו הם נימוחים בפנים, קראנצ'יים בחוץ ובאופן כללי ממש דורשים שתיתנו בהם ביס גדולשי-לי ליפא|מתכון לחיסכון| פורסם03/07/1712:14 ![]() צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון |
המצרכים :
לציפוי
אופן ההכנה:1טורפים ביצים בקערה גדולה. מוסיפים יוגורט, שמן זית, גבינה, בטטות, בצל ירוק ופלפל צ'ילי ומערבבים. 2מערבבים קמח ואבקת אפייה בקערה נוספת. 3יוצקים את תערובת הביצים לתערובת הקמח, מתבלים במעט מלח ופלפל ומערבבים היטב, עד שהתערובת אחידה. 4משמנים תבנית שקעים ומחממים את התנור ל-180 מעלות. יוצקים את התערובת לשקעים (ממלאים כל שקע עד שלושה רבעים מגובהו). מפזרים מעל גרעיני חמניות ודלעת ושומשום או פרג. 5אופים כ-25 דקות עד שהמאפינס זהובים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |