ממרח פסטו ביתישי-לי ליפא עם מתכון לממרח פסטו שמכינים ב-5 דקות, שומרים שבוע - ובכל פעם שמתחשק סלט, פסטה או סתם סנדוויץ' טעים מוציאים מהמקרר ושמחים מאודשי-לי ליפא|מתכון לחיסכון| פורסם31/10/1711:38 ![]() צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון |
המצרכים :לכוס וחצי ממרח:
אופן ההכנה:1מרסקים במעבד מזון את כל החומרים למעט שמן הזית עד לקבלת תערובת במרקם גס. 2מוסיפים שמן זית בזילוף איטי תוך כדי ערבול עד שמתקבל ממרח. טועמים ומתקנים תיבול. 3שומרים בצנצנת אטומה במקרר עד שבוע. תגיות:פסטו ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |