אוכל
אוכל

פודינג לחם עם שוקולד

מה עושים עם שאריות של לחם או בגט? פודינג לחם כמובן! שי-לי ליפא עם הקינוח הכי טעים ופשוט שיש

|מתכון לחיסכון| פורסם16:38
פודינג לחם עם רום וצימוקים (צילום: vm2002, ShutterStock)
צילום: vm2002, ShutterStock
Rating:4.935reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות-

המצרכים :

לתבנית 20*30 ס"מ:

  • 25 גרם חמאה רכה
  • 1 בגט, חתוך לקוביות בגודל 3 ס"מ
  • חצי כוס שוקולד צ'יפס
  • 5 ביצים
  • כוס וחצי (360 מ"ל) חלב 3%
  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
  • שלושת רבעי כוס (150 גרם) סוכר
  • קליפה מגוררת דק מתפוז אחד
  • 1 כפית תמצית וניל אמיתית

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית בחמאה.

2מפזרים בתבנית קוביות לחם ומעליהן שוקולד צ'יפס.

3טורפים ביצים בקערה גדולה. מוסיפים חלב, שמנת מתוקה, סוכר, קליפת תפוז ותמצית וניל ומערבבים היטב.

4יוצקים את תערובת הביצים על קוביות הלחם שבתבנית.

5אופים בתנור החם 40-35 דקות, עד שהמאפה זהוב ויציב.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il