אוכל
אוכל

עוף באננס

עוף מתקתק שילדים משתגעים עליו, רבע שעה עבודה והופ - לתנור. רק תוסיפו אורז וירקות טריים ויש לכם ארוחת ערב קיצית שכל המשפחה תעוף עליה

|מתכון לחיסכון| פורסם11:41
עוף באננס (צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון)
צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון
Rating:4.5211reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד שעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 6 ירכי עוף טריות
  • חצי קופסה שימורי אננס (חתיכות)
  • 2 בצלים, חצויים ופרוסים בעובי 1 ס"מ
  • 2 פלפלים אדומים, חתוכים לקוביות בגודל 3 ס"מ

לרוטב

  • 6-4 שיני שום, כתושות
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 1 כף דבש
  • 1 כף שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית ברדיד אלומיניום. מעליו מניחים נייר אפייה. כדאי להוציא את העוף מהמקרר כשעה לפני ההכנה.

2מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה שום, רוטב סויה, דבש, שמן זית וכשליש כוס מנוזל שימורי האננס. מתבלים במלח ובפלפל.

3מניחים את ירכי העוף בתבנית, מוסיפים חתיכות אננס, בצל ופלפל. יוצקים את הרוטב ומתבלים במלח ובפלפל.

4צולים בתנור כ-40 דקות. הופכים את ירכי העוף וצולים עוד כ-40 דקות עד שהעוף זהוב ומוכן.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il