1מכינים את המלית: שמים את העדשים בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-20 דקות עד שהן רכות אך עדיין מוצקות. מסננים היטב.
2מטגנים במחבת גדולה את השום, הג'ינג'ר והצ'ילי כחצי דקה. מנמיכים את הלהבה, מוסיפים בצל וגזר ומאדים 3-2 דקות תוך כדי בחישה עד שהירקות רכים. מוסיפים את העדשים המבושלות, הבצל הירוק, רוטב הסויה ורוטב הדגים ומקפיצים עוד כדקה.
3מניחים 3 כפות מהמלית על כל טורטייה.
4מועכים במזלג את בשר האבוקדו ומתבלים במיץ לימון ומעט מלח. מניחים כף אבוקדו על תערובת העדשים, מקשטים בצנוניות, בבצל ירוק ובכוסברה ומגישים עם פלח לימון.