עוף בבלסמי ומייפל עם בצלים מזוגגיםמפחדים להכין עוף שלם בתנור? שי-לי ליפא תוכיח לכם שאין מה לפחד. 2 דקות עבודה, קצת סבלנות, ויש לכם עוף ברוטב ממכר של בלסמי ומייפל עם המון בצלים מקורמלים וטעימיםשי-לי ליפא|מתכון לחיסכון| פורסם18/10/1711:08 ![]() צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון |
המצרכים (5 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1מוציאים את העוף מהמקרר כשעה לפני ההכנה. 2מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 3מניחים את הבצלים בתבנית ומתבלים במלח ופלפל. 4מערבבים בקערית את כל חומרי הרוטב. מורחים את העוף ברוטב, מתבלים במלח ופלפל ומניחים על הבצלים. מפזרים מעל את ענפי התימין. 5צולים בתנור החם 40 דקות. מערבבים את הבצלים, הופכים את העוף וצולים עוד כ-40 דקות עד שהעוף זהוב ומוכן. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |