עוגת תפוחים ב-5 דקותמתלבטים מה הכי יבוא לכם לנשנש בבוקר עם הקפה הראשון? חבל על הטרדה שלכם, אנחנו כבר החלטנו, ואם יורשה לנו - החלטנו טובשי-לי ליפא|מתכון לחיסכון| פורסם18/10/1711:33 ![]() צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון |
המצרכים :לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ:
לטופינג:
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים את תחתית התבנית בנייר אפייה ומשמנים. 2מערבבים בקערה קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח. 3בקערה שנייה טורפים את הביצים. מוסיפים את מיץ התפוחים והחמאה ומערבבים. 4יוצקים את תערובת הביצים לקערת הקמח ומערבבים לעיסה אחידה. יוצקים לתבנית ומחליקים. 5מכינים את הטופינג: מערבבים בקערית את הסוכר וקינמון. 6מפזרים מעל העיסה שבתבנית את קוביות התפוחים וזורים את התערובת של הסוכר והקינמון באופן שווה. 7אופים בתנור החם כ-50 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים. 8מצננים היטב. לפני ההגשה זורים אבקת סוכר. שומרים מכוסה במקרר עד 3 ימים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |