אוכל
אוכל

עוגת קוקוס, תפוז ושוקולד צ'יפס ללא גלוטן

לא תרגישו שהקמח חסר לכם: עוגת קוקוס, שוקולד צ'יפס ונגיעות תפוז נפלאה, מצוינת למי שנמנעים מגלוטן, מתאימה לפסח והכי חשוב - טעימה בטירוף

|מתכון לחיסכון| פורסם11:31
עוגת קוקוס, תפוז ושוקולד צ'יפס (צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון)
צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון
Rating:4.5173reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לתבנית עגולה 24 ס"מ:

  • 5 ביצים
  • קליפה מגוררת דק מתפוז אחד
  • חצי כוס (120 מ"ל) שמן חמניות או תירס
  • חצי כוס (120 מ"ל) מיץ תפוזים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כוסות (200 גרם) שקדים טחונים
  • כוס ושליש (100 גרם) קוקוס טחון
  • חצי כוס (100 גרם) סוכר
  • שלושת רבעי כוס שוקולד צ'יפס

להגשה

  • אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1מחממים את התנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית אפייה.

2טורפים את הביצים בקערה גדולה. מוסיפים קליפת תפוז מגוררת, שמן, מיץ תפוזים ותמצית וניל ומערבבים.

3מוסיפים שקדים טחונים, קוקוס וסוכר ומערבבים לתערובת חלקה. מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים קלות, רק כדי לפזר אותם בתערובת. יוצקים לתבנית ומחליקים.

4אופים בתנור כ-35 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים.

5מוציאים את העוגה מהתנור ומצננים היטב. זורים אבקת סוכר ומגישים.

* העוגה תישמר מכוסה במקרר עד 4 ימים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il