טאקו עוף צבעוני ועסיסימתכון צבעוני וכייפי של שי-לי ליפא: חזה עוף קראנצ'י בחוץ אבל עסיסי בפנים, עטוף בטורטיי עם סלט קטן של בצל סגול וממרח אבוקדו קרמי. בקיצור, ארוחת צהריים קלילה ומושלמתשי-לי ליפא|מתכון לחיסכון| פורסם12/03/2406:13 ![]() צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון |
המצרכים :
לעוף
לתוספת בצל סגול
לממרח אבוקדו
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה שמן זית, מיץ לימון, קליפת לימון מגוררת וסוכר ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את חזה העוף ומערבבים. משהים כ-20 דקות. 2מכינים את הבצל: מערבבים בקערה בצל סגול, שמן זית, מיץ לימון, מלח וסוכר. משהים 20-15 דקות עד שהבצל רך ומאבד מחריפותו. 3מכינים את האבוקדו: מועכים בקערה את האבוקדו בעזרת מזלג, מוסיפים מיץ לימון ומלח ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול. 4מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. מניחים את העוף ומטגנים כ-3 דקות מכל צד עד שהוא זהוב ומוכן. פורסים לרצועות בעובי 2 ס"מ. 5מורחים על כל טורטייה ממרח אבוקדו, מניחים רצועות חזה עוף, מפזרים מעל בצל סגול ומגלגלים. ** המתכון פורסם לראשונה ביולי 2017 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |