סלט קוסקוס עם ירקות, צימוקים ואגוזיםשי-לי ליפא מכינה סלט שיכול לעבוד בכיף כארוחה מלאה או כתוספת מעניינת במיוחד. קוסקוס מלא, רצועות גזר ועוד המון תוספות כיפיותשי-לי ליפא|מתכון לחיסכון| פורסם09/10/1716:14 ![]() צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון |
המצרכים (5 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה גדולה קוסקוס, צימוקים ושמן זית. 2מוסיפים 2 ורבע כוסות מים רותחים, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים ומכסים ברדיד אלומיניום. משהים 5 דקות. 3בינתיים בעזרת קולפן ירקות "מגלפים" את הגזרים לרצועות דקיקות. 4מערבבים את הקוסקוס בעזרת מזלג, כדי לאוורר ולהפריד את הגרגירים. 5מוסיפים את הגזרים לקוסקוס החם ומערבבים היטב. 6מערבבים בקערית את חומרי הרוטב. יוצקים על הסלט, מוסיפים אגוזים, עשבי תיבול ובצל ירוק ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |