המצרכים :לכוס וחצי נוטלה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2מפזרים את אגוזי הלוז בתבנית בשכבה אחת. 3קולים בתנור החם 10-12 דקות עד שאגוזי הלוז זהובים. מצננים היטב. 4מקלפים את האגוזים ומעבירים למעבד מזון. 5טוחנים את האגוזים לאבקה. 6מוסיפים את שאר החומרים ומרסקים כ-2 דקות עד לקבלת ממרח אחיד וחלק. 7אם הממרח סמיך מדי מוסיפים כף או שתיים של מים ומערבלים. 8שומרים בצנצנת אטומה במקרר עד שבוע. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |