אוכל
אוכל

ממרח נוטלה ביתי

שי-לי ליפא עם מתכון לנוטלה ביתית, טעימה ממש כמו זאת שקונים רק הרבה יותר בריאה. לקחנו

|מתכון לחיסכון| פורסם10:40
Rating:3.2135reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לכוס וחצי נוטלה:

  • 2 כוסות אגוזי לוז טבעיים, עם הקליפה (לא קלויים)
  • שליש כוס סירופ מייפל אמיתי
  • שליש כוס שמן קוקוס, בטמפרטורת החדר
  • שליש כוס אבקת קקאו
  • שליש כוס (40 גרם) אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל אמיתית

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2מפזרים את אגוזי הלוז בתבנית בשכבה אחת.

3קולים בתנור החם 10-12 דקות עד שאגוזי הלוז זהובים. מצננים היטב.

4מקלפים את האגוזים ומעבירים למעבד מזון.

5טוחנים את האגוזים לאבקה.

6מוסיפים את שאר החומרים ומרסקים כ-2 דקות עד לקבלת ממרח אחיד וחלק.

7אם הממרח סמיך מדי מוסיפים כף או שתיים של מים ומערבלים.

8שומרים בצנצנת אטומה במקרר עד שבוע.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il