בראוניז קלאסייםשי-לי ליפא יודעת להכין את הבראוניז הכי טעימים שיש: שוקולדיים, עשירים, ועם קצת אגוזים בשביל הקראנץ'. אנחנו אימצנושי-לי ליפא|מתכון לחיסכון| פורסם19/09/1712:33 ![]() צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון |
המצרכים :לתבנית בגודל 20*30 או 25*25 ס"מ:
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. משמנים מעט את התבנית. 2ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל או על אמבט מים חמים (בן מארי) ומערבבים לתערובת חלקה ואחידה. מצננים כ-5 דקות. 3מוסיפים סוכר, ביצים ותמצית וניל ומערבבים. מוסיפים קמח ומערבבים לתערובת חלקה. יוצקים לתבנית ומפזרים מעל אגוזים באופן אחיד. 4אופים 30-25 דקות עד שהשכבה העליונה מתכסה קרום ויציבה למגע (מרכז העוגה נותר מעט רוטט). מצננים היטב. 5מפזרים אבקת סוכר, חותכים לקוביות ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |