אוכל
אוכל

בראוניז קלאסיים

שי-לי ליפא יודעת להכין את הבראוניז הכי טעימים שיש: שוקולדיים, עשירים, ועם קצת אגוזים בשביל הקראנץ'. אנחנו אימצנו

|מתכון לחיסכון| פורסם12:33
בראוניז קלאסיים (צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון)
צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון
Rating:4.4113reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לתבנית בגודל 20*30 או 25*25 ס"מ:

  • 200 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
  • 200 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
  • 1 כוס דחוסה (200 גרם) סוכר חום כהה
  • 3 ביצים
  • 1 כפית תמצית וניל אמיתית
  • 1 כוס (140 גרם) קמח רגיל
  • שלושת רבעי כוס אגוזי מלך, שבורים גס

להגשה:

  • אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. משמנים מעט את התבנית.

2ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל או על אמבט מים חמים (בן מארי) ומערבבים לתערובת חלקה ואחידה. מצננים כ-5 דקות.

3מוסיפים סוכר, ביצים ותמצית וניל ומערבבים. מוסיפים קמח ומערבבים לתערובת חלקה. יוצקים לתבנית ומפזרים מעל אגוזים באופן אחיד.

4אופים 30-25 דקות עד שהשכבה העליונה מתכסה קרום ויציבה למגע (מרכז העוגה נותר מעט רוטט). מצננים היטב.

5מפזרים אבקת סוכר, חותכים לקוביות ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il