אוכל
אוכל

נודלס עם ברוקולי ברוטב חמאת בוטנים

הנה ארוחת הערב הבאה שלכם: נודלס ברוטב שמכינים בזמן שהאטריות מתבשלות, והוא אפילו לא צריך בישול בעצמו. ברוקולי, חמאת בוטנים, סויה ושום - מה צריך יותר מזה?

|מתכון לחיסכון| פורסם06:21
נודלס עם ברוקולי ברוטב חמאת בוטנים (צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון)
צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון
Rating:3.9117reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 1 חבילה (400 גרם) נודלס
  • 1 תפרחת ברוקולי גדולה, מופרדת לפרחים בגודל 3-2 ס"מ
  • 3 כפות גדושות חמאת בוטנים
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 3 שיני שום, כתוש גרוס

אופן ההכנה:

1מביאים לרתיחה מי מלח בסיר גדול. מבשלים את הנודלס והברוקולי 5-4 דקות עד לדרגת אל דנטה. שומרים חצי כוס ממי הבישול של הנודלס, ומסננים היטב.

2מחזירים את הנודלס המסוננים לסיר החם.

3 מערבבים בקערית את חומרי הרוטב: חמאת בוטנים, רוטב סויה, 6-5 כפות ממי הבישול של הנודלס, שום ופלפל שחור עד לקבלת רוטב חלק. אם הרוטב סמיך מדי מוסיפים עוד כף-שתיים מים.

4יוצקים את הרוטב על הנודלס ומערבבים. במידת הצורך מוסיפים עוד מים.

* מתוך "מתכון לחיסכון" של שי-לי ליפא.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il