נודלס עם ברוקולי ברוטב חמאת בוטניםהנה ארוחת הערב הבאה שלכם: נודלס ברוטב שמכינים בזמן שהאטריות מתבשלות, והוא אפילו לא צריך בישול בעצמו. ברוקולי, חמאת בוטנים, סויה ושום - מה צריך יותר מזה?שי-לי ליפא|מתכון לחיסכון| פורסם24/10/2306:21 ![]() צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מביאים לרתיחה מי מלח בסיר גדול. מבשלים את הנודלס והברוקולי 5-4 דקות עד לדרגת אל דנטה. שומרים חצי כוס ממי הבישול של הנודלס, ומסננים היטב. 2מחזירים את הנודלס המסוננים לסיר החם. 3 מערבבים בקערית את חומרי הרוטב: חמאת בוטנים, רוטב סויה, 6-5 כפות ממי הבישול של הנודלס, שום ופלפל שחור עד לקבלת רוטב חלק. אם הרוטב סמיך מדי מוסיפים עוד כף-שתיים מים. 4יוצקים את הרוטב על הנודלס ומערבבים. במידת הצורך מוסיפים עוד מים. * מתוך "מתכון לחיסכון" של שי-לי ליפא. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |