פונדנט שוקולד וחמאת בוטניםזה מה מתחשק לנו ליד הקפה: ביסים קטנים, מתוקים ודביקים של אושר. כלומר, פונדנט שוקולדי וקראנצ'י, שאשד של חמאת בוטנים חמימה פורץ ממנושי-לי ליפא|מתכון לחיסכון| פורסם05/06/1713:27 ![]() צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון |
המצרכים :
למילוי
להגשה
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות ומשמנים תבניות שקעים חד פעמיות מאלומיניום. 2ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל (או על בן מארי), מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומצננים למשך כ-5 דקות. 3טורפים בקערה גדולה את הביצים והחלמונים. מוסיפים סוכר ומערבבים. 4מוסיפים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים ומערבבים. מוסיפים שקדים טחונים וקורנפלור ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה (ניתן להכין את התערובת מראש ולשמור מכוסה במקרר עד יומיים). 5יוצקים את תערובת הפונדנט לתבניות השקעים (ממלאים עד לכשני שליש מגובהן). מוסיפים כפית גדושה של חמאת בוטנים במרכז כל שקע ויוצקים מעל עוד כף גדושה של תערובת פונדנט לכיסוי חמאת הבוטנים. אופים במשך כ-17-15 דקות, עד שהפונדנטים תפוחים ויציבים למגע אבל נוזליים מעט בפנים. 6ממתינים כדקה לפני שמחלצים אותם בזהירות מהשקעים. מניחים כל פונדנט על צלחת, מפזרים מעל אבקת הסוכר ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |