מרק קרם תפוחי אדמה וכרישהרבע שעה עבודה והמרק הקלאסי, המשביע והמנחם הזה על השולחן. תוסיפו סלט קטן ויש לכם ארוחהשי-לי ליפא|מתכון לחיסכון| פורסם01/01/1710:45 ![]() צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון |
המצרכים :
להגשה
אופן ההכנה:1מחממים סיר בינוני על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית, כרישה ושום ומאדים 8-6 דקות. בוחשים מדי פעם וממשיכים לבשל עד שהכרישה והשום רכים. 2מוסיפים תפוחי אדמה ומים, מתבלים במלח ובפלפל, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 30-25 דקות עד שתפוחי האדמה רכים. 3טוחנים את המרק במעבד מזון או בבלנדר. טועמים ומתקנים את התיבול במידת הצורך. מקשטים בעירית ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |