אוכל
אוכל

מרק קרם תפוחי אדמה וכרישה

רבע שעה עבודה והמרק הקלאסי, המשביע והמנחם הזה על השולחן. תוסיפו סלט קטן ויש לכם ארוחה

|מתכון לחיסכון| פורסם10:45
מרק כרישה ותפוח אדמה (צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון)
צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון
Rating:4.146reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • רבע כוס שמן זית
  • 2 גבעולי כרישה, פרוסים בעובי חצי ס"מ
  • 6-4 שיני שום, קצוצות דק
  • 6 תפוחי אדמה בינוניים, חתוכים לקוביות בגודל 2 ס"מ
  • 1 ליטר מים
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

להגשה

  • שליש כוס עירית קצוצה דק

אופן ההכנה:

1מחממים סיר בינוני על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית, כרישה ושום ומאדים 8-6 דקות. בוחשים מדי פעם וממשיכים לבשל עד שהכרישה והשום רכים.

2מוסיפים תפוחי אדמה ומים, מתבלים במלח ובפלפל, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 30-25 דקות עד שתפוחי האדמה רכים.

3טוחנים את המרק במעבד מזון או בבלנדר. טועמים ומתקנים את התיבול במידת הצורך. מקשטים בעירית ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il