חזה עוף פפיוט עם אספרגוס ולימוןככה מכינים חזה עוף עסיסי: טריק מיוחד של אפייה בתנור עם עטיפה של נייר אפייה, ותשכחו מעוף יבשושי לנצחשי-לי ליפא|מתכון לחיסכון| פורסם07/08/1712:49 ![]() צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון |
המצרכים (4 מנות):
לרוטב
אופן ההכנה:1מוציאים את חזה העוף מהמקרר כ-40 דקות לפני ההכנה. 2מחממים תנור ל-200 מעלות. 3מערבבים בקערית את חומרי הרוטב. 4פורשים 4 ניירות אפייה, מניחים במרכז כל נייר רבע מכמות האפרגוס ומתבלים במלח ופלפל. 5מניחים מעל האספרגוס את חזה העוף ומתבלים גם אותו במלח ופלפל. 6יוצקים 2 כפות מהרוטב ומסדרים מעל 2 פרוסות לימון. סוגרים את הנייר למעטפה ומגלגלים בקצוות לחבילה אטומה. 7אופים בתנור החם 20-15 דקות עד שהעוף מוכן. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |